Τροφές που θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι σας! - Plus365

PLUS365

Breaking

Home Top Ad

Τροφές που θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι σας!

Τροφές που θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι σας! ...Με αυτά τα απλά βήματα θα νιώθετε... πύραυλος στο κρεβάτι και οι νύχτες με το ταίρι σας θα αποκτήσουν μεγαλύτερο νόημα...


Πάμε να δούμε απλά βήματα:

1) Ακολουθήστε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή. Συμπεριλάβετε στη διατροφή σας σπόρους κολοκύθας.

2) Ακολουθήστε μια διατροφή χαμηλή σε λιπαρά και χοληστερόλη. Περίπου το ήμισυ των ανδρών ηλικίας άνω των 50 ετών με προβλήματα στύσης παρουσιάζουν πολύ αυξημένες τιμές χοληστερόλης στο αίμα τους.

3) Τρώτε μεγάλες ποσότητες σκόρδου, βρώμης και φασολιών για την ευεργετική τους δράση στη μείωση της χοληστερόλης.

4) Τρώτε περισσότερα οστρακοειδή (ιδιαίτερα στρείδια), συκώτι, τυριά, άπαχο βοδινό κρέας και δημητριακά ολικής αλέσεως για τη μεγάλη περιεκτικότητα τους σε ψευδάργυρο. Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητο στοιχείο για το σχηματισμό του σπέρματος και της καλής σεξουαλικής λειτουργίας.

5) Αποφεύγετε το αλκοόλ, εδικά πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα.!!!

Η απώλεια βάρους μπορεί να είναι το κλειδί για τη βελτίωση προβλημάτων σεξουαλικής ανικανότητας. Δείτε τις 5 τροφές που αυξάνουν τη libido!

5 τροφές που θα βάλουν... φωτιά στο κρεβάτι σας!

Μπανάνα: Η μπανάνα σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες αυξάνει τη libido στους άντρες. Επίσης, η μεγάλη περιεκτικότητά της σε κάλιο και βιταμίνες Β αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας στον οργανισμό.

Ξηροί καρποί: Οι ξηροί καρποί και ειδικότερα τα αμύγδαλα είναι πρωταρχική πηγή των λιπαρών οξέων, που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό. Τα λιπαρά οξέα βοηθούν στην υγιή παραγωγή ανδρικών ορμονών.

Αυγό: Το αυγό είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β6 και Β5, που βοηθούν στη ρύθμιση των ορμονών και καταπολεμούν το στρες, δύο βασικοί παράγοντες στην καλή libido.

Συκώτι (μοσχαρίσιο): Περιέχει γλουταμίνη και πρόκειται για το κυτταρικό καύσιμο για το ανοσοποιητικό σύστημα. Το συκώτι έχει τέτοιες ιδιότητες που μπορεί αναζωπυρώσει μία πεσμένη libido.

Σκόρδο: Το σκόρδο χάρη στην αλλισίνη αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Η κατανάλωσή του, για ευνόητους λόγους καλό είναι να γίνεται με λήψη χαπιού ή κάψουλας.

5 τροφές που θα βάλουν φωτιά στο κρεβάτι σας!

AD