Εναλλακτικές χρήσεις της ασπιρίνης !!!

Εναλλακτικές χρήσεις της ασπιρίνης !!! ...Η γνωστή σε όλους μας ασπιρίνη μπορεί να είναι το πρώτο φάρμακο που μας έρχεται στο μυαλό όταν έχουμε πονοκέφαλο...


αλλά όπως θα διαπιστώσετε ενδείκνυται για αρκετές ακόμα χρήσεις που δεν παιρνούσαν από το μυαλό σας! Δείτε λοιπόν, που αλλού μπορεί να προσφέρει η ασπιρίνη:
1.Αφαιρεί τους λεκέδες από υφάσματα: Αναμείξτε 2 ασπιρίνες με λίγο νερό. Βάλτε το μείγμα πάνω στον λεκέ και αφήστε το για περίπου 10-15 λεπτά. Έπειτα πλύντε το ρούχο σας κανονικά, όπως θα το πλένατε.

2.Απομακρύνει τις μυκητιάσεις από τα πέλματα: Αναμείξτε λίγο ταλκ με 2-3 ασπιρίνες τις οποίες έχετε κάνει σκόνη. Ρίξτε τη σκόνη στα πόδια σας. Επαναλαμβάνετε 1 φορά την εβδομάδα για περισσότερο μόνιμα αποτελέσματα.

3.Διώχνει τις κιτρινίλες του τσιγάρου από τα δάχτυλα: Λιώστε 2-3  ασπιρίνες και φτιάξτε ένα μείγμα με χυμό λεμονιού.  Απλώστε το μείγμα στους κίτρινους λεκέδες που έχετε στα δάχτυλά σας. Επαναλαμβάνετε συχνά τη διαδικασία και οι κιτρινίλες θα εξαφανιστούν!

4.Διώχνει την πιτυρίδα: Αν έχετε πιτυρίδα τότε η ασπιρίνη είναι ιδανική λύση! Σπάστε 2-3 δισκία ασπιρίνης και ανακατέψτε τα με λίγο σαμπουάν. Βάλτε το μείγμα στα μαλλιά σας και αφήστε το για 2 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά και λουστείτε κανονικά. Η πιτυρίδα σταδιακά θα εξαφανιστεί.

5.Αφαιρεί τους κάλους: Διαλύστε 5-6 δισκία ασπιρίνης στο χυμό ενός λεμονιού, προσθέτοντας και μισό κουταλάκι του γλυκού νερό.  Απλώστε το μείγμα στον κάλο και καλύψτε τον για περίπου 15′ με μια ζεστή πετσέτα. Βγάλτε  έπειτα την πετσέτα και τρίψτε τον κάλο που θα έχει μαλακώσει με μια ελαφρόπετρα. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

6.Κάνει τέλεια απολέπιση: Για να κάνετε την τέλεια απολέπιση, αναμείξτε 1-2 ασπιρίνες με νερό και τρίψτε το πρόσωπο ή το σώμα σας με το μείγμα. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, κάντε το μια φορά την εβδομάδα.

5+1 εναλλακτικές χρήσεις της ασπιρίνης που δεν γνωρίζατε

Εναλλακτικές χρήσεις της ασπιρίνης !!! ...Η γνωστή σε όλους μας ασπιρίνη μπορεί να είναι το πρώτο φάρμακο που μας έρχεται στο μυαλό όταν έχουμε πονοκέφαλο...