Απάντησε στις ερωτήσεις και μάθε πως βλέπεις τη ζωή, το σεξ, τιςσχέσεις |ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ

Απάντησε στις ερωτήσεις και μάθε πως βλέπεις τη ζωή, το σεξ, τις σχέσεις  ...Ακολούθησε την ιστορία και δημιούργησε το δικό σου μονοπάτι της ζωής!


Απάντησε στις προκλήσεις της περιπέτειας και δες τι σημαίνει κάθε σου αντίδραση στα αισθηματικά, τα προσωπικά, το παρελθόν και το μέλλον.


Ακολούθησε την ιστορία και δημιούργησε το δικό σου μονοπάτι της ζωής! Απάντησε στις προκλήσεις της περιπέτειας και δες τι σημαίνει κάθε σου αντίδραση στα αισθηματικά, τα προσωπικά, το παρελθόν και το μέλλον.

Πάρε χαρτί και μολύβι, σημείωσε τις απαντήσεις που σε εκφράζουν πιο καλά και με ένα κλικ στο τέλος του άρθρου μάθε περισσότερα για τον χαρακτήρα σου, μέσα από αυτόν τον φανταστικό περίπατο στο δάσος.

1. Στέκεσαι στις παρυφές ενός δάσους! Παρατηρείς τις πρώτες συστάδες δέντρων!

Τι βλέπεις;
Πώς σε κάνει να αισθάνεσαι το τοπίο;
2. Διασχίζεις το δάσος και βγαίνοντας στην άλλη άκρη του βρίσκεσαι μπροστά σε ένα λιβάδι.

Υπάρχει κάποιο μονοπάτι;
Πόσα τέτοια μονοπάτια βλέπεις;
3. Παίρνεις ένα από τα μονοπάτια ή ανοίγεις ένα στο λιβάδι. Παρατηρείς σε απόσταση από εσένα μια τριανταφυλλιά με ένα και μόνο τριαντάφυλλο.

Ένα λουλούδι όμως, που ομορφότερό του δεν έχεις ξαναδεί. Τι κάνεις;
4. Συνεχίζεις το δρόμο σου και σκοντάφτεις πάνω σε κάτι. Κοιτάς και παρατηρείς ένα σκουριασμένο κλειδί.

Πώς θα περιέγραφες το κλειδί;
Το παίρνεις μαζί σου ή το αφήνεις πίσω σου;
5.  Προχωράς και πάλι στο μονοπάτι και αυτή τη φορά σκοντάφτεις πάνω σε ένα παλιό κύπελλο/κούπα.

Ποια είναι τα συναισθήματα που σου προκαλεί;
Τι κάνεις με την κούπα;
6.  Βρίσκεσαι κάτω από τον ζεστό ήλιο του μεσημεριού. Ξαφνικά μπροστά σου εμφανίζεται μια μαγευτική λίμνη. Ήρεμη και κρυστάλλινη σαν καθρέφτης, έτσι που δεν βλέπεις τον βυθό

Πώς νιώθεις παρατηρώντας τη λίμνη;
Τι κάνεις; Βουτάς σε αυτή να δροσιστείς ή όχι;
7.  Συνεχίζεις την πορεία σου και ανεβαίνεις έναν λόφο. Από εκεί βλέπεις μια πράσινη κοιλάδα, όπου παρατηρείς ένα πανέμορφο άλογο. Η κίνησή του σε συνεπαίρνει και για κάποιο λόγο δεν μπορείς να πάρεις το βλέμμα σου από αυτό.

Γιατί σε ελκύει τόσο το άλογο;
Δώσε μια περιγραφή του
8.  Τώρα είσαι πάλι μέσα στο δάσος και το μονοπάτι σου κλείνει από κάποιο εμπόδιο.

Ποιο είναι αυτό το εμπόδιο;
Τι κάνεις για αυτό;
9.  ΣΤΟΠ! Ξαφνικά το σκηνικό αλλάζει εντελώς! Βρίσκεσαι σε ένα τοπίο τελείως διαφορετικό από αυτό που βρισκόσουν πριν.

Περίγραψε που βρίσκεσαι.
Πώς αισθάνεσαι;
10.  Καθώς προσπαθείς να αναγνωρίσεις τον χώρο γύρω σου, κάποιος σου χτυπά τον ώμο. Γυρίζεις...

Ποιος είναι ο άνθρωπος που αντικρύζεις;


Κάνε κλικ στην σελίδα 2  και δες τα αποτελέσματα


Απάντησε στις ερωτήσεις και μάθε πως βλέπεις τη ζωή, το σεξ, τις σχέσεις |ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ


1. H θέα του δάσους


Η αίσθηση του δάσους από μακριά είναι η ιδέα που έχεις για τον κόσμο. Αν το δάσος μοιάζει φιλικό και ειρηνικό, τότε αυτή είναι η εικόνα σου για τον κόσμο. Αν πάλι σου βγάζει μια αγωνία, φοβία ή και ανασφάλεια τότε αντίστοιχα είναι τα συναισθήματά σου για όσα είναι εκεί έξω.

2. To μονοπάτι


Ο αριθμός από μονοπάτια που βλέπεις αντικατοπτρίζει τις επιλογές που πιστεύεις πως έχεις στη ζωή. Βέβαια τα πολλά μονοπάτια εκτός από ευκαιρίες μπορεί να είναι και αιτία σύγχυσης για το δρόμο που θες να επιλέξεις στο μέλλον.

3. To τριαντάφυλλο


Το τριαντάφυλλο είναι ο πειρασμός. Αν το έκοψες, τότε είσαι επιρρεπής στο να ενδίδεις σε πειρασμούς σε κάθε περίσταση.

4. To σκουριασμένο κλειδί


Το σκουριασμένο κλειδί εκπροσωπεί τις παλιές φιλίες! Αν το σηκώσεις, τότε πιθανότητα προσπαθείς να κρατάς επαφή με φίλους από τα παλιά, ακόμη και αν έχετε πάρει χωριστούς δρόμους.

5. Το κύπελλο/Κούπα


Η κούπα είναι ενδεικτική του τρόπου που νιώθεις για τους πρώην εραστές σου. Αν το σηκώσεις, τότε είσαι από εκείνα τα άτομα που μπορούν εύκολα να αναζωπυρώσουν παλιά πάθη και έρωτες αν βρεθεί η ευκαιρία.

6. H λίμνη


Η σχέση σου και η αντίδραση σε ό, τι αφορά στη λίμνη, δείχνει τον τρόπο που αισθάνεσαι για το σεξ. Αν έπεσες αμέσως στο νερό και διασκέδασες με τη δροσιά της λίμνης, τότε απολαμβάνεις το σεξ. Αν πάλι το απέφυγες, από φόβο για ό, τι βρίσκεται κάτω από το νερό, τότε μάλλον είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτική με τις σχέσεις σου.

7. H κοιλάδα και το άλογο


Η περιγραφή για το άλογο είναι και το ιδανικό προφίλ για τον τέλειο εραστή. Το πώς σε κάνει να αισθάνεσαι, την εμμονή σου να τον κοιτάς και τα στοιχεία που σε κάνουν να τον παρατηρείς!

8. To εμπόδιο


Είναι απλό. Το εμπόδιο είναι ο τρόπος που αντιδράς στα εμπόδια της ζωής. Αν το προσπέρασες χωρίς δισταγμό, τότε έχεις μια καλή αντιμετώπιση όταν συναντάς προβλήματα στη ζωή. Αν όμως δεν κατάφερες να περάσεις το εμπόδιο, τότε πιθανότατα πιστεύεις πως τα προβλήματά σου είναι ανυπέρβλητα.

9. To νέο τοπίο


Το νέο σκηνικό είναι ο αγαπημένος σου προορισμός! Το μέρος που θα ήθελες περισσότερο στον κόσμο να επισκεφτείς, είτε αυτό είναι πιθανό είτε όχι.

10. O άνθρωπος που σε σκουντά στον ώμο


Το άτομο που σου χτυπά τον ώμο είναι εκείνο που εμπιστεύεσαι περισσότερο από κάθε άλλον στον πλανήτη γή.

Απάντησε στις ερωτήσεις και μάθε πως βλέπεις τη ζωή, το σεξ, τις σχέσεις |ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ

Πηγή : http://www.tlife.gr/

Απάντησε στις ερωτήσεις και μάθε πως βλέπεις τη ζωή, το σεξ, τις σχέσεις ...Ακολούθησε την ιστορία και δημιούργησε το δικό σου μονοπάτι της ζωής!