Προφανή σημάδια ότι σε φλερτάρει - Plus365

PLUS365

Breaking

Home Top Ad

Προφανή σημάδια ότι σε φλερτάρει

Τα 10 προφανή σημάδια ότι σε φλερτάρει ...Αυτές οι κινήσεις είναι σίγουρα μηνύματα που σου στέλνει ένας άντρας επειδή του αρέσεις. Μάθε να αναγνωρίζεις τα σημάδια ότι σε φλερτάρει!


Εντοπίσαμε τους 10 τρόπους με τους οποίους οι άντρες συνειδητά ή ακόμη και ασυναίσθητα σου στέλνουν το μήνυμα ότι τους αρέσεις. Ρίξε μια ματιά, και ίσως να βρεις τρόπο να αποκρυπτογραφήσεις τα μηνύματα που σου στέλνει αυτός ο τύπος που σου αρέσει.

1. Έχει ένα τρυφερό χαμόγελο


Ένα ανεπιτήδευτο χαμόγελο είναι ένα από τα πιο βέβαια σημάδια ότι σε φλερτάρει και ενδιαφέρεται για σένα. Αν παρατηρήσεις ότι σου χαμογελάει, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να του αρέσεις και να θέλει να σε προσεγγίσει. Απλά ανταπόδωσέ του το χαμόγελο, πιάσε του εσύ την κουβέντα και μην προσπαθείς να το παίξεις δύσκολη.Απλά να είσαι ο εαυτός σου και ανοιχτή…

2. Κοκκινίζει ντροπαλά


Αν παρατηρήσεις πως αυτός που σε ενδιαφέρει κοκκινίζει όταν είσαι τριγύρω, αυτό είναι το πιο προφανές σημάδι ότι προσπαθεί να σε φλερτάρει. Πρόκειται για μια σωματική λειτουργία που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και αν κοκκινίζει όταν είναι κοντά σου, τότε σίγουρα του αρέσεις.

3. Επιδιώκει την οπτική επαφή


Αυτή η ένδειξη μπορεί να σε μπερδέψει, αλλά σίγουρα αξίζει να της δώσεις σημασία. Η οπτική επαφή είναι σημαντική στη διάρκεια της επικοινωνίας και έχουμε ανάγκη να χρησιμοποιούμε αυτή τη μορφή της γλώσσας του σώματος όσο συχνά μπορούμε. Ανάλογα από το πόση ώρα ένας άντρας διατηρεί μια οπτική επαφή μαζί σου, μπορείς να διαπιστώσεις εάν του αρέσεις ή όχι. Αν κρατά την οπτική επαφή μαζί σου περισσότερο απ’ ότι ένας μέσος άνθρωπος, μπορεί να είναι ένδειξη πως ενδιαφέρεται για σένα. Όλες κάνουμε οπτική επαφή όταν φλερτάρουμε, σωστά; Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες. Αν ένας άντρας κάνει οπτική επαφή αλλά για λίγο, μπορεί επίσης να φλερτάρει μαζί σου, αλλά να είναι κάπως ντροπαλός.

4. Αντιγράφει τις κινήσεις σου


Μερικές φορές οι άντρες αντιγράφουν σαν σε καθρέφτη τις κινήσεις μιας γυναίκας χωρίς καν να το ξέρουν. Η αντιγραφή είναι άλλο ένα από τα σημάδια ότι σε φλερτάρει. Μπορεί να αντιγράφει το ρυθμό με τον οποίο ανοιγοκλείνεις τα μάτια σου μέχρι και τον τρόπο που μιλάς. Για παράδειγμα, γελάς και γελάει και εκείνος. Είναι φυσική αντίδραση σε εμάς τους ανθρώπους να αντιγράφουμε τις συμπεριφορές εκείνων που αγαπάμε. Εξάλλου, πολλά διαδικτυακά sites γνωριμιών συμβουλεύουν τους άντρες να χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική όταν φλερτάρουν, οπότε μπορεί ο τύπος που σου αρέσει να κάνει ακριβώς αυτό.

5. Βάζει τα χέρια στα ισχία


Αν στέκεται με τα χέρια στα ισχία του ή βάζει τους αντίχειρες στις θηλιές της ζώνης, μπορεί να ενδιαφέρεται για σένα. Με αυτό τον τρόπο, προσπαθεί να σου δείξει πως είναι ένας άντρας με αυτοπεποίθηση και ένας αληθινός macho.

6. Επιδιώκει να σε αγγίζει «τυχαία»


Αν ο τύπος που σου αρέσει σε αγγίζει, είναι σαφές σημάδι ότι του αρέσεις. Όταν, όμως, ένας τύπος σε αγγίζει τυχαία, αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό σημάδι. Σημαίνει πως ο άντρας αυτός προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου και βρίσκει κάθε δικαιολογία για να συνεχίσει τη συζήτηση μαζί σου. Σου αρέσει κι εσένα; Αν ναι, ανταπόδωσε το φλερτ. Τα περισσότερα κορίτσια αγνοούν αυτή τη σημαντική ένδειξη, εσύ όμως τώρα ξέρεις…

7. Γέρνει το κεφάλι



Ο τρόπος που ένας άντρας γέρνει το κεφάλι του μπορεί επίσης να δείχνει ότι του αρέσεις. Αν γέρνει το κεφάλι του προς το μέρος σου, αυτό σημαίνει ότι ακούει προσεκτικά κάθε λέξη που λες. Σημαίνει επίσης πως είναι πραγματικά εναρμονισμένος με αυτό που συζητάτε και τον ενδιαφέρεται στ’ αλήθεια να μιλήσει μαζί σου.

8. Οι κόρες των ματιών του είναι διεσταλμένες


Μερικές φορές τα μάτια μας προδίδουν πράγματα που εμείς θέλουμε να κρύψουμε. Όταν μας προσελκύει κάποιος ή κάτι, οι κόρες μας διαστέλλονται και μεγαλώνουν. Όταν δεν μας αρέσει κάποιος ή κάτι, οι κόρες μας συστέλλονται. Αν παρατηρήσεις ότι οι κόρες του τύπου που σε ενδιαφέρει διαστέλλονται, είναι ένα από τα πιο αποκαλυπτικά σημάδια ότι σε λατρεύει και ενδιαφέρεται πάρα πολύ για σένα.

9. Τα φρύδια του είναι ανασηκωμένα


Μπορεί ο τύπος που σε ενδιαφέρει να κρύβει τα μάτια του όταν είναι κοντά σου επειδή του αρέσεις. Μπορεί επίσης να κρατάει κάπως ανασηκωμένα τα φρύδια του. Αν τα μάτια του είναι διάπλατα και τα φρύδια του παραμένουν υψωμένα όταν μιλάτε, αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι φλερτάρει μαζί σου. Αναζήτησέ το και θα το δεις σίγουρα!

10 Κάνει νευρικές κινήσεις


Κουνιέται νευρικά όταν είναι κοντά σου; Έχει να κάνει με την προσδοκία, αφού δεν ξέρει αν ενδιαφέρεσαι ή όχι για αυτόν. Αν τον δεις να κουνιέται νευρικά, αυτό συμβαίνει επειδή απλά του αρέσεις, και το πολύ απλό τουνα σου πιάσει την κουβέντα του προκαλεί νευρικότητα…

Τώρα που αναγνωρίζεις τα σημάδια, τι περιμένεις; Ανταπόδωσε το φλερτ και απλά ζήστο!

πηγή : http://www.shape.gr/

Τα 10 προφανή σημάδια ότι σε φλερτάρει

AD