Πως να φύγει η κιτρινίλα από το τσιγάρο στα δάχτυλα

Πως να φύγει η κιτρινίλα από το τσιγάρο στα δάχτυλα ... Αν δεν μπορείτε (ή δεν θέλετε) να κόψετε το τσιγάρο, δεν σημαίνει πως πρέπει να ανέχεστε και το απαίσιο κίτρινο χρώμα που εμφανίζεται στα δάχτυλα εξαιτίας του.


Για να διώξετε αυτή την αντιαισθητική κιτρινίλα, υπάρχουν τρεις τρόποι:

1. Τρίψτε τα δάχτυλα με οδοντόκρεμα (απλή, όχι τζελ)
2. Αναμείξτε αλάτι με λεμόνι και τρίψτε τα δάχτυλα με το μείγμα
3. Βουτήξτε τα δάχτυλα για ένα (ακριβώς) λεπτό σε χλωρίνη και μόλις στεγνώσουν καθαρίστε τα με λεμόνι, το οποίο θα έχετε κόψει στη μέση. 

Αντιμετώπισε το πρόβλημα με τα πιο απλά tips!


Με δύο μόλις κινήσεις οι αντιαισθητικοί λεκέδες στο δέρμα σου θα είναι πια… παρελθόν!

1ο βήμα: Βούτηξε τα δάχτυλά σου σε ένα μπολ με φρέσκο χυμό λεμονιού και άφησέ τα βυθισμένα για πέντε λεπτά, και στη συνέχεια, τρίψε τις κίτρινες περιοχές με μια ελαφρόπετρα. Απόφυγε να βάλεις πολύ δύναμη, αφού το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ερεθίσεις το σημείο. Επανέλαβε τη διαδικασία λίγες φορές, μέχρι να δεις το θεαματικό αποτέλεσμα.

2ο βήμα: Για να τελειοποιήσεις το στόχο σου, βρέξε ένα καθαρό βαμβάκι με ασετόν, και τρίψε το σημείο για λίγο ακόμα. Το εμποτισμένο με το ξεβαφτικό βαμβάκι θα ολοκληρώσει εντυπωσιακά τη διαδικασία και μέσα σε λίγα λεπτά, οι λεκέδες θα έχουν εξαφανιστεί!

Πως να φύγει η κιτρινίλα από το τσιγάρο στα δάχτυλα

Πως να φύγει η κιτρινίλα από το τσιγάρο στα δάχτυλα ... Αν δεν μπορείτε (ή δεν θέλετε) να κόψετε το τσιγάρο, δεν σημαίνει πως πρέπει να ανέχεστε και το απαίσιο κίτρινο χρώμα που εμφανίζεται στα δάχτυλα εξαιτίας του.