Έντονες αντιδράσεις για το «Κ@ρι@λα σε μισώ» του Χρήστου Δάντη | ΒΙΝΤΕΟ

Έντονες αντιδράσεις για το «Κ@ρι@λα σε μισώ» του Χρήστου Δάντη

Έντονες αντιδράσεις για το «Κ@ρι@λα σε μισώ» του Χρήστου Δάντη... Κάποια πρώην πρέπει να έχει πικράνει πολύ τον Χρήστο Δάντη, αν κρίνουμε από το νέο του κομμάτι «Κ@ρι@λα σε μισώ»...

που κυκλοφόρησε χθες, σε μουσική δική του και στίχους που υπογράφει ο Νίκος Σαρρής.

Στο τραγούδι, σε συνεργασία με τον Dj Tokuc, ο γνωστός τραγουδιστής τραγουδά και… βρίζει μάλλον μία πρώην, την οποία «στολίζει» με κοσμητικά επίθετα και δηλώνει ότι μισεί..

Στο επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Κ@ρι@λα σε μισώ», στο ρόλο της οποίας βρίσκεται η χορογράφος Afroditi Vlantimirova.

[youtube src="DwmjA2Kucmo"][/youtube]

Το τραγούδι προκάλεσε αντιδράσεις, με πρώτη τη Σοφία Βόσσου, η οποία σχολίασε στον λογαριασμό της στο Facebook:

«Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα ντροπή όχι όχι»

«Γιατί ρε Χρήστο; στο βωμό του χρήματος όλα; και ο σεβασμός στη γυναίκα; το παράδειγμα στα μικρά παιδιά; Με απογοήτευσες τόσο πολύ….. μετά από τέτοια καριέρα, τέτοιο ρεπερτόριο, γιατί να ακολουθήσεις κι εσύ την κατρακύλα της εποχής;», έγραψε η Άντζι Σαμίου.


Έντονες αντιδράσεις για το «Κ@ρι@λα σε μισώ» του Χρήστου Δάντη


Έντονες αντιδράσεις για το «Κ@ρι@λα σε μισώ» του Χρήστου Δάντη... Κάποια πρώην πρέπει να έχει πικράνει πολύ τον Χρήστο Δάντη, αν κρίνουμε από το νέο του κομμάτι «Κ@ρι@λα σε μισώ»...