Η 59χρονη αποπλάνησε τον 14χρονο γιο φίλης της ή υπέστη βιασμό από τον 14χρονο - Όλη η αλήθεια!!!

59χρονη αποπλάνησε τον 14χρονο γιο φίλης της κατά την διάρκεια των διακοπών τους

Η 59χρονη αποπλάνησε τον 14χρονο γιο φίλης της ή υπέστη βιασμό  από τον 14χρονο - Όλη η αλήθεια!!! ... Το δικαστήριο βρίσκεται σε εξέλιξη στην Σκωτία, με την γιαγιά που ήταν αυτόπτης μάρτυρας να καταθέτει πολλές λεπτομέρειες.

Σε περιπέτειες μπήκε μία 59χρονη, Γκέιλ Ντίνκινσον λόγω των ασυγκράτητων ορμών της, κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών στην Ίμπιζα, όταν ήρθε σε σεξουαλική επαφή με έναν 14χρονο γιο της φίλης της.

Οι τρεις τους λοιπόν ένα βράδυ είχαν βγει έξω για να διασκεδάσουν, αφήνοντας στο ξενοδοχείο την γιαγιά του πιτσιρικά.

Κατά την διάρκεια αυτής της βραδιάς λοιπόν, η μητέρα του νεαρού τον άφησε να πιει δύο μπύρες, όμως δεν πήρε είδηση οτι η 59χρονη του έδινε να πίνει σε κάθε ευκαιρία από το ποτό της, προκειμένου να τον μεθύσει.

Έτσι, όταν επέστρεψαν πίσω ο μικρός ήταν ήδη ζαλισμένος, όπως παραδέχθηκε στο δικαστήριο του Ντανφέρμλιν: «Ερχόταν συνεχώς πάνω μου. Ακουμπούσε τους ώμους και τα πόδια μου», με την γιαγιά της οικογένειας να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, σε κάποια φάση άκουσε θόρυβο από το σαλόνι και πλησιάζοντας θυμάται την Γκέιλ να λέει στον 14χρονο: «Έχεις ωραίο... πακέτο εκεί κάτω».

Αντιλαμβανόμενη τι συνέβαινε, τους ζήτησε να πάνε στα δωμάτιά τους, αλλά από την ένταση δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Λίγο αργότερα άκουσε πάλι ψιθυρους, αυτή την φορά από το μπαλκόνι.

Τραβώντας τις κουρτίνες είδε τον εγγονό της με την Ντίνκινσον να έρχονται σε σεξουαλική επαφή, με την 54χρονη να του λέει: «Η μητέρα σου νομίζει οτι είσαι παιδί, αλλά εγώ βλέπω οτι είσαι αγόρι».

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν επενέβη εκείνη την στιγμή, είπε οτι δεν ήθελε να δημιουργηθεί ένταση μέσα στο βράδυ. Την επόμενη μέρα το πρωί, την έδιωξε από δωμάτιο.

Η είδηση πως 59χρονη κατηγορείται για τον βιασμό του 14χρονου γιου της φίλης της έκανε τον γύρο του διαδικτύου, καθώς η υπόθεση έφτασε σε δικαστήριο της Σκωτίας.


Αν και οι κατηγορίες ήταν κατά της Γκέιλ Ντίκινσον όπως αποδείχθηκε εκείνη ήταν το θύμα. Η γυναίκα βιάστηκε κατά τη διάρκεια των κοινών καλοκαιρινών τους διακοπών στην Ιμπιζα.

Αρχικά, στο δικαστήριο είχε υποστηριχθεί πως η γιαγιά του ανηλίκου είδε την 59χρονη να συνευρίσκεται ερωτικά με τον εγγονό της στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου διέμεναν όλοι μαζί. Η ηλικιωμένη ήταν εκείνη που κατήγγειλε την 59χρονη και η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη.

Στη δεύτερη ημέρα της δίκης, η ιστορία ανετράπη με την Ντίκινσον να υποστηρίζει πως ο 14χρονος της βίασε.

«Συνέβησαν ξαφνικά, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα έγιναν όλα» ισχυρίστηκε, αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες.

«Σοκαρίστηκα. Τον έσπρωξα και του είπα "όχι, σταμάτα". Έτρεξα στο μπαλκόνι και με ακολούθησε», δήλωσε όπως μεταδίδει η Daily Mail.

Η Ντίκινσον τόνισε πως ο ανήλικος είχε εμμονή μαζί της, κάτι που την τρομοκρατούσε.

Από την πλευρά του ο 14χρονος ανέφερε πως πριν το συμβάν είχε βγει με τη μητέρα του και την Ντίκινσον για ποτό και ήταν μεθυσμένος κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

«Είμαι έκπληκτος με το ότι συνέβη. Όταν ξύπνησαν το πρωί αισθανόμουν απαίσια. Το μετανιώνω. Δεν θα συνέβαινε αν ήμουν νηφάλιος», παραδέχτηκε.

Η Ντίκινσον απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες και δήλωσε στους δημοσιογράφους πως «αποδόθηκε δικαιοσύνη».

Η 59χρονη αποπλάνησε τον 14χρονο γιο φίλης της ή υπέστη βιασμό από τον 14χρονο - Όλη η αλήθεια!!! ... Το δικαστήριο βρίσκεται σε εξέλιξη στην Σκωτία, με την γιαγιά που ήταν αυτόπτης μάρτυρας να καταθέτει πολλές λεπτομέρειες.