Δεν πάει ο νου σας - Τι ψάχνουν οι γυναίκες που μπαίνουν σε ιστοσελίδες πορνό - Plus365

Breaking

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

Δεν πάει ο νου σας - Τι ψάχνουν οι γυναίκες που μπαίνουν σε ιστοσελίδες πορνό

Δεν πάει ο νου σας  - Τι ψάχνουν οι γυναίκες που μπαίνουν σε ιστοσελίδες πορνό ...Μία νέα έρευνα είδε το φως της δημοσιότητας στη Βρετανία αναφορικά με το τι ψάχνουν οι γυναίκες που επισκέπτονται σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου όπως το Pornhub και το Redtube.


Όπως μεταδίδει η thedailybeast η έρευνα η οποία διεξήχθη από τις δύο αυτές ιστοσελίδες, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες ψάχνουν κατά κύριο λόγο να παρακολουθήσουν πορνό λεσβιακού περιεχομένου.

«Έτσι οι γυναίκες φαίνεται να ενδιαφέρονται περισσότερο για την παρακολούθηση γυναικείας απόλαυσης στην οθόνη, αντί του συνηθισμένου τύπου πορνό που προσφέρει συνήθως μια ανδρική σκοπιά», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Οι κατηγορίες που έβλεπαν πιο συχνά οι γυναίκες ήταν «λεσβιακό» και «ομοφυλόφιλο», επισημαίνει το δημοσίευμα κάτι που δείχνει ότι οι γυναίκες αναζητούσαν ομοφυλοφιλικό πορνό με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα από ότι το «straight» πορνό.

Σε ότι αφορά τις πορνοστάρ τις οποίες αναζητούν με μεγαλύτερη συχνότητα οι γυναίκες, η έρευνα δείχνει ότι διαφέρουν σε σχέση με αυτές των ανδρών. Στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκεται η Κιμ Καρντάσιαν, και ακολουθoύν η Farrah Abraham, η Lisa Ann, ο JamesDeen και η Mia Khalifa.

Τα πρωτεία πάντως των όσων επισκέπτονται το Pornhubκαι το RedTube παραμένουν οι άνδρες με ποσοστό 76% έναντι 24% των γυναικών κατά μέσο όρο παγκοσμίως.

Σε ότι αφορά τις χώρες με το μεγαλύτερο αριθμό γυναικών που επισκέπτονται σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, η έρευνα έδειξε ότι είναι:

Φιλιππίνες με 35%, Βραζιλία με 35% Ινδία 30%Αργεντινή 30%, Πολωνία 29%, τη Σουηδία 29%,Αυστραλία 28%, το Μεξικό 28%, Ολλανδία 27%, Βέλγιο 27%, Ισπανία 26%, Ρωσία 25%, Γαλλία 24%.

Δεν πάει ο νου σας  - Τι ψάχνουν οι γυναίκες που μπαίνουν σε ιστοσελίδες πορνό

Post Bottom Ad

Pages