Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι γυναίκες πάνω σου - Plus365

PLUS365

Breaking

Home Top Ad

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι γυναίκες πάνω σου

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι γυναίκες πάνω σου... Ένα γυμνασμένο στέρνο, τα φουσκωμένα μπράτσα, οι ανοιχτές πλάτες ή ένα ζευγάρι γαλάζια μάτια; 

Τι είναι αυτό που τραβάει την προσοχή των γυναικών στους άντρες;
Αφού τσεκάρεις το κουτάκι «Τίποτα από τα παραπάνω», συνέχισε να διαβάζεις τα όσα ενδιαφέρουσα έχει να σου αποκαλύψει η ακόλουθη επιστημονική μελέτη σχετικά με το τι είναι αυτό που κοιτούν πρώτα σε έναν άντρα οι γυναίκες και τούμπαλιν για να καταλάβουν με τι άνθρωπο έχουν να κάνουν.
Η έρευνα
Η βρετανική ιστοσελίδα γνωριμιών Match.com σε συνεργασία με την βιολόγο, ανθρωπολόγο και ερευνήτρια στο πανεπιστήμιο Rutgers Helen Fisher διεξήγαγαν online έρευνα στην οποία συμμετείχαν 5.481 singles άντρες και γυναίκες, ηλικίας από 21 ετών και άνω, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι και για τα δύο φύλα το πιο σημαντικό όλων είναι ένα όμορφο, λαμπερό και υγιές χαμόγελο. Συγκεκριμένα το 71% των γυναικών ανέφερε ότι το πρώτο πράγμα που προσέχει στον άντρα είναι το χαμόγελό του και αντίστοιχα, το 58% των αντρών το τοποθέτησε στην πρώτη θέση της λίστας με το τι τον ελκύει σε μια γυναίκα στην πρώτη συνάντηση μαζί της.

Το μεταδοτικό χαμόγελο και πώς θα το αποκτήσεις

«Η φροντίδα των δοντιών μας είναι ένας καλός δείκτης υγιεινής», σημειώνει η Fisher και εξηγεί: «Σύμφωνα με την δαρβινική προσέγγιση, μια όμορφη οδοντοστοιχία αποτελεί ένδειξη καλών γονιδίων και καλής υγείας, αποκαλύπτοντας πόσο πίνουμε ή καπνίζουμε και τι τρώμε, για παράδειγμα. Η στοματική υγιεινή δεν είναι απλά ζήτημα καθαριότητας. Είναι θέμα σεβασμού για τον εαυτό μας και τους γύρω μας».

Εκτός από το χαμόγελο, η έρευνα έδειξε επίσης ότι ελκυστικό κάνει έναν άντρα ή μια γυναίκα η ευχέρειά του/της με το λόγο, τα μαλλιά, τα ρούχα, τα νύχια και τα τατουάζ.

Τα συμπεράσματα δικά σου και μην ξεχνάς να βουρτσίζεις πρωί – βράδυ τα δόντια σου, που έλεγε και η μητέρα σου.

Πηγή: askmen.gr

Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι γυναίκες πάνω σου

AD