Έξι συνήθειες που σε κάνουν συμπαθητικό - Plus365

PLUS365

Breaking

Home Top Ad

Έξι συνήθειες που σε κάνουν συμπαθητικό

Έξι συνήθειες που σε κάνουν συμπαθητικό

Έξι συνήθειες που σε κάνουν συμπαθητικό... Όταν συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά, μετά το «χαίρω πολύ» είναι δύσκολο σε κάποιες περιπτώσεις να βρείτε τι θα πείτε.

Πιάνετε κουβέντα, όμως αυτό που θέλετε είναι να σας συμπαθήσουν, ουσιαστικά, δηλαδή, να κάνετε καλή πρώτη εντύπωση.

Δείτε τι κάνουν οι άνθρωποι τους οποίους όλοι συμπαθούν αμέσως:

1. Αφήνουν αμέσως το στιλ «είμαι υπεράνω»

Μπορεί να έχετε μάθει να στέκεστε αγέρωχος και να περπατάτε περήφανα, όμως αυτή δεν είναι πάντα η καλύτερη τακτική όταν συναντάτε κάποιον άνθρωπο.

2. Γνωρίζουν τη σημασία του αγγίγματος

Το άγγιγμα, χωρίς φυσικά σeξουαλικό υπονοούμενο, έχει πολύ μεγάλη σημασία. Μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά κάποιου ανθρώπου, να σας κάνει να φαίνεστε πιο συμπαθητικός και φιλικός. Αρκεί ένα απαλό άγγιγμα στον ώμο.

3. Φροντίζουν να μάθουν πράγματα για τον άλλο

Συζητούν με τον άνθρωπο τον οποίο συναντούν, χωρίς να μιλούν μόνο για τον εαυτό τους και τελικά να αποχωρούν από μία συνάντηση χωρίς να έχουν μάθει τίποτα για τον άλλο.

4. Αφήνουν τον άλλο να εκφραστεί

Αφήστε τον συνομιλητή σας να είναι καλύτερος από εσάς σε κάτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν συναντώνται μπαίνουν σε μία διαδικασία άτυπου διαγωνισμού. Δεν χρειάζεται. Αφήστε τον συνομιλητή σας να είναι καλύτερος σε κάτι, να το γνωρίζει καλά.

5. Δεν ζητάνε τίποτα

Κάποια στιγμή, σε μία καλή συζήτηση, ο ένας πετάει μια ερώτηση, ζητώντας κάτι: μια χάρη ή μία γνωριμία. Δεν είναι καλή ιδέα. Αν θέλετε να ζητήσετε κάτι, φροντίστε πρώτα να δείτε τι μπορείτε να κάνετε εσείς για τον άλλο.

6. Κλείνουν την κουβέντα πρωτότυπα

Το «χάρηκα για τη γνωριμία» δεν λέει πραγματικά τίποτα. Χρησιμοποιείστε το άλλο χέρι σας για να χτυπήσετε τον άλλο στον ώμο και να του πείτε κάτι ειλικρινές, όπως «χάρηκα πραγματικά που σε γνώρισα» και να φαίνεται ότι το εννοείτε.

Έξι συνήθειες που σε κάνουν συμπαθητικό

AD