Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ» - Plus365

PLUS365

Breaking

Home Top Ad

Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ»

Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ»

Λάκης Γαβαλάς: «Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά εγώ δεν θα το έκανα ποτέ» - Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» και αναφέρθηκε στα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο ίδιος δε θα το έκανε ποτέ.


«Έτσι είναι τα δικά μου πιστεύω»
 

«Όταν μία γυναίκα ή ένας άντρας βγαίνει και λέει ότι είναι γκέι, ποιος σου είπε ότι είναι αλήθεια; 

Ποιος είναι ο όρος του ή της γκέι, του ή της στρέιτ. Δεν υπάρχει αυτός ο όρος και δεν είναι complete. Έτσι είναι τα δικά μου πιστεύω. Από την άλλη, ότι βγαίνουν και λένε κάποιοι “εγώ είμαι έτσι”, ούτε αυτό μου αρέσει πάρα πολύ», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήμουν τώρα στη Γαλλία, και είδα υπέροχες κοπέλες να φιλιούνται σε εστιατόριο το βράδυ και είπα “wow, είναι υπέροχο”. Αυτή όμως η υπερέκθεση, με βρίσκει αντίθετο. Είμαι αρκετά πουριτανός σε αυτό».

«Έχω φίλους, και Έλληνες και ξένους, που υιοθετούν παιδιά, και μπράβο τους. Απλά εγώ δεν θα το έκανα, γιατί ένα παιδί, αν δεν πει “μαμά, μαμά”. 

Είχα την ευκαιρία να μεγαλώσω ανίψια και το χάρηκα πάρα πολύ. Ταξίδεψα πολύ μαζί τους. Χαίρομαι γιατί έχω ζήσει αυτή τη ζωή. Έχω μεγαλώσει με τα παιδιά για χρόνια. 

Κάποια στιγμή είχα πει ότι θέλω να υιοθετήσω ένα παιδί και οι αδελφές μου μού είπαν ότι έχω τα δικά τους. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ από τους ανθρώπους που υιοθετούν», υπογράμμισε επίσης.


 

AD