Η μέρα της εβδομάδας που πέφτει το περισσότερο κέρατο! - Plus365

Breaking

Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021

Η μέρα της εβδομάδας που πέφτει το περισσότερο κέρατο!

Η μέρα της εβδομάδας που πέφτει το περισσότερο κέρατο! Λίγη προσοχή παιδιά, δείτε ποια μέρα πέφτει περισσότερο …κέρατο!

Αν δεν είναι αυτή πρωτότυπη έρευνα τότε ποια;

Η αλήθεια είναι ότι όταν η συζήτηση έρχεται στο κέρατο, τότε γίνεται αυτομάτως πιπεράτη και φυσικά… ένοχη. Και η αλήθεια είναι επίσης, ότι οι έρευνες σχετικά με αυτό, είναι άκρως ενδιαφέρουσες και διδακτικές, μιας και εκτός του ότι μαθαίνουμε πολλά ελπίζουμε κυρίως κάποια στιγμή να μπορέσουμε να το καταλάβουμε αλλά και να το αποφύγουμε!

Και πώς θα μπορέσεις να είσαι προνοητική και να έχεις τον έλεγχο της κατάστασης; Ε λοιπόν, επειδή εμείς σε νοιαζόμαστε για σένα και κυρίως σε θέλουμε ευτυχισμένη και ήρεμη, σου έχουμε μία νέα έρευνα, η οποία ειλικρινά φέρνει τα πάνω-κάτω! Το θέμα της πρωτότυπο, αλλά έτσι κι αλλιώς για μια πρωτοτυπία δε ζούμε βρε αδερφέ;

Λοιπόν, ερευνητές ρώτησαν, παρατήρησαν και τελικά κατέληξαν σε ποια μέρα της εβδομάδας είμαστε περισσότερο επιρρεπείς στο κέρατο τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες. Τα αποτελέσματα είναι σίγουρα απρόσμενα ενώ αξίζει να διευκρινίσουμε ότι οι μέρες ξεκινούν από αυτή με τις μεγαλύτερες πιθανότητες.

Δευτέρα

Τρίτη

Κυριακή

Τετάρτη

Πέμπτη

Παρασκευή

Σάββατο

Αν το Σάββατο σε παραξενεύει, σκέψου απλά ότι τα περισσότερα ζευγάρια το περνούν μαζί, κάτι που φυσικά δε συμβαίνει με τη Δευτέρα που είναι και η αρχή της εβδομάδας. Οπότε, τη Δευτέρα το απόγευμα που ο καλός σου θα θελήσει να πάει για μπύρα με τους φίλους του, ή θα πάρεις τα ρίσκα σου, ή θα πας κι εσύ μαζί!

Η μέρα της εβδομάδας που πέφτει το περισσότερο κέρατο!

Post Bottom Ad

Pages